22 aug, 2019 17:53
226
0
Mucegai în apartamente: Câțiva bălțeni se plâng de starea acoperișului
22 aug, 2019 17:53
226
0

Proprietarii apartamentelor de la ultimul etaj a blocului locativ de pe strada Ștefan cel Mare 16 din Bălți trăiesc în mucegai. Deoarece acoperișul casei nu a fost reparat de mulți ani la fiecare ploaie aceștea se pomenesc cu apa în locuințe.

Deși oamenii s-au adresat din anul 2017 de nenumărate ori Întreprindereii Municipale ,,Gospodăria Locativ Comunală” pentru ca acoperișul să le fie reparat, abia în această vară angajații întreprinderii au început niște lucrări pe o porțiune din acoperiș, totuși nici aceste lucrări nu au fost finisate, transmite Știri.md cu referire la btv.md.

Oamenii spun că s-au săturat de promisiunile și nepăsarea responsabililor.

Pentru că vara anului 2019 a fost destul de ploioasă, iar apa mereu le intra prin tavan în case, lucrurile din apartamente erau mereau umede.

Oamenii se plând de faptul că lucrările care s-au făcut până acum erau de mântuială.

Reporterul BTV a contactat telefonic responsabilii întreprinderii ,,Gospodăriei Locativ Comunale” pentru a comenta situația deplorabilă a acoperișului din strada Ștefan cel Mare, un angajat a precizat că directoarea întreprinderii este plecată iar inginerul principal nu a răspuns la telefon.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter