main logo
931

Motociclist beat și agresiv, prins de poliție, în ziua de Paști

Un bărbat de 40 de ani din raionul Hâncești a fost prins de polițiști, în stare de ebrietate, la ghidonul motocicletei care nu avea numere de înmatriculare.

Motociclist beat și agresiv, prins de poliție, în ziua de Paști

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Vicol ne-a declarat că incidentul s-a produs ieri seara, 2 mai, în localitatea Sărăteni din raionul Hâncești.

Polițiștii au observat bărbatul care se deplasa cu motocicleta fără numere de înmatriculare și au încercat să-l stopeze, însă acesta nu s-a conformat cerințelor și a continuat deplasarea.

La scurt timp, acesta s-a oprit, iar oamenii legii au simțit de la motociclist un miros puternic de alcool.

La cerințele legale ale polițiștilor de a se urca în autospecială, bărbatul nu s-a subordonat, a opus rezistență şi i-a numit pe polițiști cu cuvinte necenzurate. În cele din urmă, făptașul a fost imobilizat şi transportat la IP Hânceşti, iar motocicleta a fost ridicată şi evacuată la parcarea specială.

Supus testului la alcoolemie cu aparatul "Drager" în aerul expirat s-a constatat o concentrație de alcool de 0,74 mg/l.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art 264' alin. 1 și 4 CP al RM, și două cauze contravenționale prevăzute de art. 336 CC al RM și art. 353 alin. 1 si 2 CC al RM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării