main logo
8392

Motivele divorţului dintre Corneliu Botgros şi Adriana Ochişanu

După o căsnicie de 17 ani, Corneliu Botgros şi Adriana Ochişanu divorţează. Cântăreaţa de muzică populară spune că nu s-a simţit niciodată iubită, motiv pentru care a şi iniţiat procedura de divorţ.

Motivele divorţului dintre Corneliu Botgros şi Adriana OchişanuCorneliu Botgros susţine că la mijloc este a treia persoană.

De cealaltă parte, violonistul Corneliu Botgros o acuză de infidelitate, declarând că deja de o lună Adriana locuiește cu un alt bărbat. 

Adriana Ochişanu susţine că a pus capăt mariajului, deşi i-a fost foarte greu. Interpreta mai spune că despărţirea a afectat-o enorm şi chiar a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Nu mai aveam stare și nici răbdare, nu intram în detalii. Eu și la spital am fost, credeţi-mă, nu mi-e plăcut să vorbesc despre aceasta. Mă simt rău psihologic și nu sunt dispusă să vorbesc”, a declarat interpreta, pentru Jurnal TV.

De cealată parte, Corneliu Botgros susţine că la mijloc este a treia persoană. El a dat de înţeles că fosta lui soţie l-a părăsit pentru că s-ar fi îndrăgostit de un alt bărbat.

„Trăieşte cu altcineva de o lună. Cu cine? O să spună ea”, a mărturit Corneliu Botgros.

Adriana Ochişanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat declaraţiile lui.

„Și dacă ar fi așa, este viaţa mea personală. Nimeni nu are dreptul și nu sunt datoare nimănui să dau explicații ce fac cu viața mea”, a mai spus interpreta.

Adriana Ochişanu şi Corneliu Botgros au împreună un fiu de 13 ani. Deocamdată nu este clar în custodia cui va rămâne acesta. Interpreta suţine că va părăsi şi orchestra „Lăutarii”, condusă de fostul ei socru, Nicolae Botgros. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării