main logo
8039

Moroșan ar fi fost reținut de Poliție după ce s-a bătut într-un local din Bălți

Consilierul municipal din Bălți Maxim Moroșan ar fi fost reținut de oamenii legii, fiind implicat într-o bătaie într-un grup de bărbați. Totul s-a întâmplat miercuri, 26 iunie, într-un restaurant din orașul Bălți.

Moroșan ar fi fost reținut de Poliție după ce s-a bătut într-un localColaj: Știri.md

Potrivit oamenilor legii, pe data de 26 iunie curent, pe o stradă din adiacentul unui local din Bălți, iar ulterior pe teritoriul restaurantului, au avut loc mai multe altercații între două grupuri de bărbați, fiind implicată și o persoană cu funcție publică în Consiliul Municipal Bălți, transmite Știri.md

După ce unul dintre bărbați a fost agresat fizic în stradă, ulterior, doi amici de-ai săi au revenit, în aceeași seară, în localul respectiv pentru a-și regla conturile, urmând o altă altercație între cei doi și alți patru bărbați care au participat și la conflictul din stradă.

De menționat că la toate aceste acțiuni de huliganism au asistat vizitatorii localului, dar și localnicii care treceau pe alături.

Drept urmare, membrii ambelor grupuri au fost reținuți, la moment în custodia Poliției aflându-se patru persoane, iar altele două urmând să fie reținute zilele viitoare, imediat la revenirea acestora de peste hotare.

Potrivit nordnews.md, consilierul municipal implicat în bătaie ar fi Maxim Moroșan, membru al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM).

Video: Nordnews.md

Video: Politia.md

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării