main logo
1532

Morman de asfalt, filmat cum stă lăsat lângă gropi în Chișinău

Un internaut a filmat imagini video, unde a surprins un morman de pavaj pentru asfaltare de drum chiar lângă multe gropi gigantice.

Morman de asfalt, filmat cum stă lăsat lângă gropi în Chișinău

Un grup de pe rețeaua de socializare Facebook a postat un videoclip scurt, trimis de un utilizator, în care se vede bine starea deplorabilă a drumurilor din sectorul Botanica, transmite Știri.md.

Pe lângă faptul că starea drumurilor este atât de rea încât agravează circulația și aduce pagube atât șoferilor, cât și trecătorilor mai ales în zilele de după ploaie, alături a fost surprins un morman de pavaj cu asfalt, un material numai bun pentru astuparea acelor gropi.

„Oameni buni, ori eu sunt prost, ori eu din câte înțeleg sunt gropi, nu e drum, ci doar gropi peste tot. Aici e strada Chilia 62 și dincolo se află Fabrica de Bijuterii. Cineva poate va spune și de ce filmează gropile, peste tot sunt gropi..., totul avea să fie bine, dacă nu...În ce fel de țară locuim, în care conduc doar nenorociții, mașinile se strică, noi plătim impozite, iar aici stă lungit un morman de asfalt. Unde se uită Poliția, statul nostru, își bat joc de noi, doar gropi”.

Această situație a fost filmată în zona străzii Cetatea Chilia 62 din Capitală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării