main logo
4435

Morari nu renunță și diseară revine la dezbaterile TV8: Aprindeți lumina

La o zi după ce dezbaterile TV8, din seara de 15 octombrie, la care a venit doar candidata la fotoliul de președinte Natalia Morari, au fost anulate din „motive tehnice”, reprezentanții postului TV au anunțat că vor organiza astăzi, 16 octombrie, o nouă ediție, la care vor participa cinci candidați la alegerile prezidențiale, inclusiv fosta lor colegă, Natalia Morari.

Morari nu renunță și diseară revine la dezbaterile TV8: Aprindeți luminaColaj: Știri.md

Potrivit unui anunț al Marianei Rață, la dezbaterile din 16 octombrie vor participa Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Alexandr Stoianoglo, Andrei Năstase și Natalia Morari, care a confirmat că va fi prezentă, transmite Știri.md.

„Vă așteptăm diseară la cea de-a treia rundă de dezbateri. Pentru că dezbaterile de ieri au fost compromise de un incident care încă e investigat de organele de drept, am invitat-o la dezbaterile de astăzi și pe Natalia Morari, care a confirmat că va veni”, a scris Rață într-o postare pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, Natalia Morari a scris pe rețelele sociale un mesaj ironic: „TV8, porniți lumina. Eu diseară vin”.

Știri.md amintește că la dezbaterile TV8 din 15 octombrie s-a prezentat doar Natalia Morari, însă acestea nu au avut loc din motive tehnice - s-a stins lumina. Ulterior, Natalia Morari a spus că aceste motive tehnice au fost organizate pentru a-i închide gura.

Citește și:

Natalia Morari, după ce la TV8 s-a stins lumina: Eu nu particip în acest teatru

Scandalul de la TV8: Jurnalista Mariana Rață a cerut Poliției să investigheze cazul

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării