main logo
1512

Monitorul Oficial: Planul de acțiuni privind celebrarea Zilei Familiei

Pe 15 mai în Republica Moldova va fi marcată Ziua Familiei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de prim-ministrul Pavel Filip.

Monitorul Oficial: Planul de acțiuni privind celebrarea Zilei FamilieiMonitorul Oficial: Planul de acțiuni privind celebrarea Zilei Familiei

Planul de acțiuni privind desfășurarea evenimentului va fi publicat mâine în Monitorul Oficial, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Documentul prevede organizarea mai multor acțiuni dedicate Zilei Familiei. Printre acestea se numără expoziții, conferințe, mese rotunde, concursuri și flashmob-uri. Evenimentele vor avea loc pe parcursul lunii mai în diferite localități ale țării.

Cheltuielile pentru implementarea acțiunilor dedicate Zilei Familiei vor fi acoperite din contul și în limitele alocațiilor aprobate în bugetele organelor responsabile de executarea acestora pentru anul 2019, precum și din alte surse extrabugetare.

Potrivit dispoziției premierului, autoritățile administrației publice locale urmează să elaboreze și să realizeze planuri de acțiuni privind desfășurarea Zilei Familiei la nivel local.

La 15 mai este marcată anual Ziua Internaţională a Familiei. Sărbătoarea a fost instituită de Adunarea Generală a ONU la 20 septembrie 1993.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării