main logo
666

Monitorul Oficial: Finalizarea procesului de tranziție la TV digitală

Decizia privind implementarea unor acțiuni pentru finalizarea procesului de tranziție la televiziunea digitală terestră va fi publicată în Monitorul Oficial de vineri, 14 februarie.

Monitorul Oficial: Finalizarea procesului de tranziție la TV digitalăFoto: moldpres.md

Conform documentului, familiile defavorizate vor beneficia de convertoare gratuite, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Membrii executivului au aprobat modalitatea de dotare a familiilor beneficiare de ajutor social și altor categorii defavorizate ale populației cu convertoare pentru televiziunea digitală terestră în anul 2020. Astfel, Ministerul Economiei și Infrastructurii, în comun cu structurile teritoriale de asistență socială și în colaborare cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, va asigura dotarea gratuită cu convertoare pentru televiziunea digitală terestră a familiilor beneficiare de ajutor social, conform unor condiţii prevăzute de Guvern.

Ministerele și alte autorități ale administrației publice centrale responsabile pentru realizarea Programului privind tranziția de la televiziunea analogică terestră la cea digitală terestră vor întreprinde acțiunile necesare pentru finalizarea procesului de tranziție la televiziunea digitală terestră până la 1 martie 2020.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării