main logo
1610

Momentul în care un șofer din Capitală doboară un gard și intră în curte

Un șofer a doborât un gard după care a intrat cu mașina într-o curte din Chişinău. Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineața pe strada Titulescu din sectorul Botanica al Capitalei.

Momentul în care un șofer din Capitală doboară un gard și intră în curteFoto: captură video

Imaginile video cu momentul impactului au fost publicate pe rețelele de socializare. Din spusele martorilor, conducătorul auto ar fi fost în stare de ebrietate, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Imaginile video arată cum șoferul pierde controlul volanului și lovește violent gardul. După ce a comis accidentul, el a coborât din automobil, iar cu el se mai afla un pasager. Conducătorul auto se clătina de-a binelea, ceea ce ar indica faptul că ar fi fost în stare de ebrietate. Oamenii legii ne-au confirmat că au înregistrat cazul. Potrivit lor, la volanul automobilului se afla un tânăr de 21 de ani. În urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.

Conducătorul auto a fost condus la Inspectoratul de poliție, unde i-au fost prelevate probe biologice pentru a stabili dacă acesta a consumat băuturi alcoolice sau substanțe interzise. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării