main logo
12119

Momentul în care un pieton sare la bătaie la șoferița unui BMW

Bătaie în centrul Capitalei între o șoferiță și un bărbat care aștepta transportul public. Potrivit imaginilor publicate pe rețelele sociale, șoferița, care se deplasa pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, urma să vireze pe strada Alexandr Pușkin. Bărbatul, care aștepta în stația de transport public, a început să strige, să lovească cu pumnii și, astfel, i-a stricat oglinda mașinii.

Momentul în care un pieton sare la bătaie la șoferița unui BMW

Respectiv, șoferița a coborât din mașină, l-a atacat și înjurat pe bărbat. Cei doi au fost despărțiți de niște persoane care așteptau în stația de transport public, transmite Știri.md.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat că acest caz a avut loc pe 4 mai, iar după cearta dintre cei doi, șoferița a anunțat oamenii legii.

La moment, cazul este înregistrat la Inspectoratul de Poliție Centru, iar bărbatul a fost citat la Poliție și urmează a fi pedepsit pentru huliganism și deteriorarea bunurilor.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o amendă de până la 3.300 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de până la 100 de ore.

Nota redacției: După ce s-a făcut public cazul dat, șoferița BMW-ului a venit cu o reacție. Ea a povestit într-un video cele întâmplate.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării