main logo
587

Momentul în care un copil fură telefonul unei femei în mijlocul străzii

Un adolescent de 15 ani di raionul Glodeni riscă închisoare pe un termen de la 2 la 5 ani pentru comiterea unui jaf pe o stradă din Capitală.

Momentul în care un copil fură telefonul unei femei în mijlocul străziiColaj: știri.md

Totul s-a întâmplat la data de 24 august, în jurul orelor 22:00, pe bd. Dimitrie Cantemir, transmite Știri.md.

Potrivit datelor, o doamnă a solicitat intervenția polițiștilor, comunicând că a fost deposedată în mod deschis de telefonul mobil.

La fața locului imediat s-a deplasat grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Râșcani și grupul specializat pe jafuri. Victima, în vârstă de 60 de ani, a declarat polițiștilor că, în timp ce se deplasa spre domiciliu, un individ s-a apropiat și în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model Xiaomi, după care a plecat într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 4.000 lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație ai I.P. Râșcani, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat. 

Acesta s-a dovedit a fi un adolescent în vârstă de 15 de ani, originar din r-nul Glodeni, iar în cadrul acțiunilor procesual-penale el și-a recunoscut vina.

Bunul sustras urmează a fi recuperat de către polițiști și returnat victimei.

Individul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, faptă pentru care riscă închisoare pe un termen de la 2 la 5 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării