main logo
30570

Momentul în care tânăra dispărută din Orhei urcă într-o mașină de ocazie

Jurnaliștii CANAL 5 au reușit să facă rost de imaginile video care surprind momentul atunci când Ana, tânăra din raionul Orhei pe care de vinerea trecută, părinții, rudele, iubitul, dar și Poliția o caută nonstop, a urcat în automobilul de model „Ford”, care a dus-o într-o direcție necunoscută.

Momentul în care tânăra dispărută din Orhei urcă într-o mașină de ocazieFoto: Colaj știri.md

În filmuleț se poate observa cum tânăra se apropie de stația de așteptare a transportului public, iar în câteva clipe, în rând cu aceasta, se oprește automobilul și ea urcă nestingherit în el, transmite Știri.md cu referire la canal5.md.

Ana-Maria Guja este originară din satul Susleni, raionul Orhei. Își face studiile la Colegiul pedagogic din Orhei, iar vineri, pe data de 12 aprilie, după ora 20:00, revenea de la muncă, din sectorul Nistreana, unde făcea ore individuale cu un copil de clasele primare.

Nici mama Anei nu știe unde este fiica sa. Femeia spune că ultima dată a stat de vorbă cu ea cu două zile până la dispariție. Printre lacrimi, femeia afirmă că fiica ei este o fire liniștită și nu are dușmani.

Pe pagina de Facebook a Poliției Naționale, la a treia zi de la dispariția tinerei, oamenii legii au anunțat că fata este în căutare. Pentru Canal 5, oamenii legii au declarat că examinează mai multe versiuni, iar pentru a nu prejudicia mersul anchetei, nu pot oferi informații.

Persoanele care cunosc detalii despre unde s-ar putea afla fata, au informații despre acest caz sau au recunoscut mașina din imagini sunt rugate să anunțe la numărul de telefon 112.

Semnalmente: înălțimea 1,65 m, păr castaniu, ochi căprui. În momentul plecării, fata purta pantaloni negri, maiou alb și o bluză neagră.

Citește și: Iubitul tinerei dispărute: Am stat până seara la cămin, sperând că se va întoarce

Citește și: Tânăra dispărută acum patru zile era însărcinată: Ultimele mesaje trimise iubitului

Citește și: O fată de 19 ani a dispărut din Orhei. Poliția cere ajutor cetățenilor

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării