main logo
1031

Momentul în care o halbă gigantică de bere e descărcată la Ciocana

După ce, în toamna anului trecut, printr-un nou regulament cu privire la desfăşurarea activităţii de comerţ în Capitală a fost interzisă amplasarea de gherete.

Momentul în care o halbă gigantică de bere e descărcată la Ciocana

Pe bulevardul Mircea cel Bătrân, dar și pe alte artere importante din Chișinău, un cititor al portalului nostru ne-a expediat o înregistrare video în care se vede cum la intersecția cu strada Igor Vieru este descărcată o... halbă uriașă, alături de câteva gherete din apropiere. Potrivit lui, scena a fost filmată ieri, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Contactat de Agora, șeful Secției arhitectură şi construcţii din Pretura sectorului Ciocana, Nicolae Paiu, ne-a comunicat că amplasarea unității a fost permisă în baza unei dispoziții din 17 aprilie 2018 a fostului primar general interimar, Silvia Radu.

Potrivit funcționarului, este vorba despre dispoziția „Cu privire la comerțul stradal în sezonul estival 2018 în mun. Chișinău”, iar obiectul a fost amplasat conform schemei de amplasare a unităților de comerț.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Chișinău, Vadim Brânzaniuc, ne-a spus că nu cunoaște despre acest caz, dar că cel mai probabil unitățile de comerț care sunt amplasate în oraș sunt pentru perioada estivală.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării