main logo
6904

Momentul în care o fetiță din Moldova aude prima dată vocea mamei

Bucurie de nedescris pentru o familie din Republica Moldova! Fetița acestora, de doar patru anișori, născută cu o presupusă surditate, a reușit să audă pentru prima oară în viața ei!

Momentul în care o fetiță din Moldova aude prima dată vocea mamei

Felicia Rotari se născuse cu o presupusă surditate, iar toți medicii îi spuneau părinților că unica șansă este implantul cohlear la ambele urechiușe, transmite Știri.md.

Datorită platformei de caritate Caritate.md s-a reușit strângerea sumei de 43.235 de euro necesară pentru diagnosticul și operația din Turcia.

Medicii de acolo au stabilit că fetița trăise până acum cu un diagnostic greșit, iar pentru a auzi sunt șanse mari, așa că au operat-o de urgență.

Pe 8 aprilie 2019 fetița a fost operată, iar pe 12 aprilie și-a auzit prima oară părinții.

Vedeți mai jos momentul emoționant în care copila aude pentru prima oară:

La întoarcerea acasă fetița a fost așteptată pe aeroport de șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, care a așteptat-o cu daruri și flori din partea Poliției Naționale, totodată pe parcursul perioadei de donație s-a implicat activ în strângerea de fonduri.

"Sunt profund recunoscător doamnei Svetlana Sainsus și îi mulțumesc și întregii echipe Caritate.MD pentru bunăvoință, suport necondiționat și dedicație pentru a schimba radical spre bine viața Feliciei, un copil minunat al unei colege Lilia Rotari, polițistă din cadrul Inspectoratului de poliție Fălești.

Cu sentimente de fericire vin să încurajez părinții Feliciei și să îi felicit pentru curajul de care au dat dovadă, urându-le forță nemărginită și să se bucure alături de fetițele lor minunate", a scris Gheorghe Cavcaliuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării