main logo
10443

Momentul în care mașina Poliției lovește un bărbat cu un ATV la Edineț

Un accident s-a produs la Edineț între un angajat al INSP, care se afla la volanul unui automobil de serviciu și un bărbat care era la ghidonul unui ATV.

Momentul în care mașina Poliției lovește un bărbat cu un ATV la EdinețColaj: Știri.md

Potrivit șefei secției Comunicare și Protocol al IGP, Diana Fetco, după cercetările preliminare desfășurate la fața locului s-a constatat că un angajat al Direcției Patrulare Nord a INSP, aflat în serviciu și conducând automobilul de serviciu, activa conform dislocației pe teritoriul raionului Edineț, transmite Știri.md.

Astfel, în timpul misiunii sale, acesta a somat prin includerea sistemului sonor și luminos un ATV condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani din orașul Edineț, pentru conducere necorespunzătoare.

Cu toate acestea, șoferul ATV-ului a ignorat cerințele legale ale Poliției și a continuat deplasarea. La un moment dat, fără a semnaliza corespunzător, a virat la stânga pentru a intra în curtea unei gospodării, moment în care a fost ciocnit din spate de autospeciala condusă de angajatul Direcției Patrulare Nord.

În urma incidentului, nicio persoană nu a avut de suferit. Ambele persoane implicate în accident au fost supuse testării alcoolscopice, rezultatele indicând că nu se aflau sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului rutier.

O anchetă de serviciu a fost inițiată pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale accidentului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării