main logo
3787

Moment penibil pentru Chirtoacă la ziua de naștere a lui Urschi

Un porc și-a făcut nevoile în timp ce era ținut în brațe de Dorin Chirtoacă.

Moment penibil pentru Chirtoacă la ziua de naștere a lui Urschi

„Ambii ne-am simțit bine", a spus liderul PL după incident, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

S-a întâmplat la petrecerea de ziua de naștere a maestrului Gheorghe Urschi la care anul acesta s-au înghesuit mai mulți politicieni.

Și în acest an casa maestrului Gheorghe Urschi a fost plină de oaspeți. Artiștii i-au pășit pragul ca să-i ureze La mulți ani. 

În an electoral, politicienii s-au înghesuit și ei în casa artistului. Silvia Radu, liderul ODIP-Vlad Bilețchi, Constantin Țuțu, care i-a adus un buchet imens de trandafiri roșii, iar Dorin Chirtoacă – un buchet de trandafiri albi. 

Așa cum e tradiția, unul din prieteni i-a dăruit mascota anului – un porc. Fostul primar al Capitalei s-a jucat mai întâi cu nervii animalului.

Iar mai apoi l-a ținut în brate, moment în care porcul și-a făcut nevoile chiar în mijlocul casei. 

Dorin Chirtoacă, președintele Partidului Liberal: „Contactul cu animalele mereu e foarte plăcut. Plăcerea a fost de partea ambelor părți. Dacă asta e un semn că s-a simțit bine, nu pot decât să mă bucur”. 

Alții au depănat amintiri la fel de siropoase.

Adrian Ursu, interpret: „Am avut ocazia să susțin un concert la Paris în 2010 cu maestrul Urschi. A fost extraordinar. Din motiv că nu au încăput toți am mai rămas două zile și am mai susținut un spectacol”.

Cei apropiați continuă să spere la o minune și să-l vadă din nou pe artist sclipind pe scenă și trezind ropote de aplauze.

Iurie Sadovnic, interpret: „Să-l ajute Dumnezeu să iasă din criza asta, pentru că ne este dor de el și ne lipsește”.

„Ne dorim sa-l vedem poate și pe scenă. Sănătate și mulți ani”. 

Dacă până acum, an de an, Urschi era felicitat la teatrul la care a activat, de această dată cei de la Luceafăru” au venit în casa maestrului și au făcut o improvizație.

„Am zis să vină teatrul la el”.

„El iubea să fie textul întocmai. Cum a fost scrisă așa să fie jucată… Du-te și-ți scrie textul tău și apoi o să-l joci”.

Gheorghe Urschi a fost emoționat până la lacrimi și a transmis un mesaj.

Gheorghe Urschi nu a mai ieșit pe scenă din 2011, când a suferit un atac cerebral. Pentru cei peste 40 de ani de activitate în calitate de actor, regizor și scriitor, el a fost supranumit „regele umorului”.

Anul acesta Gheorghe Urschi a împlinit 71 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării