main logo
463

Moldovenii răniți în accidentul din Ucraina, aduși acasă

În după amiaza zilei de 12 februarie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a adus în Republica Moldova cele două persoane traumatizate în urma accidentului de circulație din Ucraina.

Moldovenii răniți în accidentul din Ucraina, aduși acasă

Conform datelor IGSU, o femeie în vârstă de 29 de ani, dar și un bărbat în vârstă de 35 de ani au suferit diverse traumatisme în urma accidentului rutier care s-a produs în țara vecină, transmite Știri.md.

Pentru a prelua pacienții, echipajul SMURD s-a deplasat cu ambulanța în regiunea Vinița, Ucraina. Pe parcursul drumului, persoanele au fost monitorizate constant de medicii și paramedicii SMURD.

Oamenii au fost aduși în siguranță la Chișinău, fiind ulterior internați la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale. 

Amintim că accidentul grav de circulație cu implicarea cetățenilor țării noastre s-a produs la data de 8 februarie în regiunea Vinița, Ucraina.

În urma accidentului, trei persoane: o femeie și un bărbat în vârstă de 26 de ani și un alt bărbat în vârstă de 44 de ani au decedat, iar alte 4 persoane au suferit diverse traumatisme.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării