13 ianuarie, 11:09
743
1

Moldovenii pot comanda produse din China. Expedierile poștale, reluate

13 ianuarie, 11:09
743
1

Moldovenii pot comanda din nou produse online din China.

Moldovenii pot comanda produse din China. Expedierile poștale, reluate

Într-un comunicat remis presei, Poșta Moldovei anunță că a reluat expedierile poștale din China, transmite Știri.md.

"Pentru identificarea celei mai eficiente metode de expediere a trimiterilor poștale din China către Republica Moldova, în urma negocierilor, discuțiilor și a eforturilor comune ale administrațiilor poștale din Moldova și China depuse, operatorul poștal China Post a anunțat oficial că din 11 ianuarie 2021 a reluat expedierile poștale către Moldova. 

Astfel, China Post urmează să notifice vânzătorii de pe platformele online despre reluarea serviciilor și expedierilor poștale către Republica Moldova.

Clienții Î.S. ”Poșta Moldovei” care doresc să facă cumpărături de pe platformele online din China sunt rugați să se înarmeze cu încă puțină răbdare până când platformele online își vor adapta activitatea conform noii scheme logistice, pentru ca ulterior aceștia să poată beneficia de  costuri de livrare optimale", anunță sursa citată.

Știri.md amintește că în legătură cu situația creată de pandemia COVID-19 și odată cu sistarea zborurilor internaționale de la începutul anului 2020, China Post a suspendat expedierea trimiterilor poștale internaționale pentru majoritatea destinațiilor din lume, inclusiv și pentru Republica Moldova.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter