main logo
6024

Moldoveni morţi şi răniţi în urma unui accident în România

Impact violent joi dimineața între un TIR şi un microbuz pe DN1, în județul Bihor. Sunt doi morți și 7 răniți, dintre care o persoană în stare gravă.

Moldoveni morţi şi răniţi în urma unui accident în RomâniaFoto: realitatea.net

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Oradea – Huedin, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, un autoturism prevăzut cu 8+1 locuri s-a angajat într-o depăşire, intrând în impact frontal cu un autocamion, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

În microbuz se aflau moldoveni care veneau din Republica Moldova și mergeau în Cehia, unde oamenii urmau să lucreze.

Din imaginile expediate în adresa redacției Știri.md se vede că microbuzul arată exact ca un morman de fiare, iar faptul că ceilalți 7 pasageri sunt în viață este o minune.

Deocamdată nu se cunoaște motivul exact al accidentului, dar și ce s-a întâmplat pe traseu.

Doi oameni au rămas încarceraţi și au decedat, iar alţi 7 sunt răniţi. Dintre persoanele rănite, 2 au leziuni extrem de grave, o personă are răni de gravitate medie şi alte două au scăpat cu leziuni uşoare.

La fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri, cu Descarcerarea grea şi cea uşoarã, cu ambulanța de transport victime multiple, paramedici de la Aleşd şi 3 echipaje medicale de la Ambulanţa Bihor.

Apelul a fost dat în jurul orei 06:20, traficul a fost blocat, iar poliţiştii sunt încă la fața locului să cerceteze cauzele teribilului eveniment rutier.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării