main logo
4555

Moldovence, recrutate pentru prostituție în Germania: Un bărbat, reținut

Polițiștii moldoveni anunță despre reținerea unui bărbat din România și a unei femei din R. Moldova, în timp ce plecau spre Germania cu mai multe tinere care urmau să practice prostituția.

Moldovence, recrutate pentru prostituție în Germania: Un bărbat, reținutImagine simbol

Mai exact, cetățeanul român, originar din Vaslui, stabilit în Germania, a fost reținut la volanul mașinii, cu o tânără în calitate de pasager, cu valiza în portbagaj, cu destinația Germania, transmite Știri.md

Potrivit declarațiilor, bărbatul ar fi recrutat-o după mai multe discuții pe rețelele sociale, în urma cărora, acesta i-ar fi promis suma de 160 euro per persoană deservită sexual în Germania, din care acesteia i-ar fi revenit jumătate, suplimentar cazării și protecției oferite de bănuit.

Astfel, bărbatul de 29 de ani a fost plasat în arest preventiv, pentru 30 de zile. În cadrul cercetării penale, acesta și-a recunoscut parțial vinovăția.

Oamenii legii menționează că anterior, a fost reținută și o femeie din municipiul Bălți de 37 de ani, în timp ce însoțea două tinere recrutate pentru practicarea prostituției. Aceasta și-a recunoscut și ea vinovăția, iar judecătorul de instrucție i-a impus interdicția să părăsească țara.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării