main logo
764

Moldoveanul care a alergat la -60°C a compus o piesă de dragoste soției

Pe 14 ianuarie, moldoveanul Dmitri Voloșin, președintele organizației publice sportive Sporter, a alergat distanța de 50 km la temperatura de -60°C, în cel mai rece punct de pe glob — localitatea Oymyakon (regiunea Yakutia din Rusia), în cadrul proiectului de caritate “Unfrozen”.

Moldoveanul care a alergat la -60°C a compus o piesă de dragoste soțieiMoldoveanul care a alergat la -60°C a compus o piesă de dragoste soției

Pe lângă acest record, sportivul și-a mai îndeplinit un vis, a recunoscut că își dorea de foarte mult timp să compună o piesă pentru iubita sa, Vica, iar acest lucru s-a realizat, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

„În copilărie, când încă nu știam să alerg, un urs m-a prins și … nu, nu m-a călcat pe o ureche, dar m-a bătut, pentru că cântam oribil în pădure. Și totuși, am visat mereu să-i pot cânta iubitei mele, și recent, am înregistrat un cântec. A fost mai greu decât să alerg în Oymyakon, sincer. Dar pentru Vica, sunt gata pentru orice! PS: Iubiță-vă femeile”, a scris Dmitri Voloșin pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Unfrozen: Moldoveanul care a alergat 50 km pe un ger de -60°C

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării