main logo
4880

Moldoveanca Ecaterina Begu i-a cucerit din nou inima lui Dan Balan

Moldoveanca Ecaterina Begu, tânăra din echipa lui Dan Balan la Vocea Ucrainei, a fost aleasă aseară învingătoare în duelul pe care l-a avut cu colegul său de echipă Oleksandr Teslenco.

Moldoveanca Ecaterina Begu i-a cucerit din nou inima lui Dan Balan

Cei doi au cântat piesa „I’ve been thinking about you” a trupei Londonbeat, melodie devenită celebră în anii ’90. 

Prestația celor doi a ridicat i-a făcut să danseze atât pe jucați, cât și pe cei din public. Deși l-a lăudat pe Oleksandr pentru vocea sa deosebită, Dan Balan a ales să meargă mai departe în competiție alături de conaționala noastră, transmite Știri.md cu referire la zugo.md.

Oleksandr nu a fost salvat de niciun antrenor, dar a menționat că nu se oprește aici și că acest concurs a fost o etapă importantă din viața sa.

Amintim că, la audițiile pe nevăzute, Ecaterina Begu, tânăra de 26 de ani care a participat acum doi ani la X Factor România, a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale juraților, dar a ales să meargă mai departe în concurs sub îndrumarea lui Dan Balan.

Artistul s-a declarat copleșit de maniera de-a dreptul specială cu care Ecaterina i-a interpretat piesa și i-a promis tinerei o colaborare frumoasă, argumentând că are o voce fenomenală. Cei doi au și cântat „Dragostea din tei” împreună, spre deliciul juraților și al publicului, copleșit de timbrul vocal al tinerei moldovence. Ulterior, Ecaterina Begu și Dan Balan au lansat și versiunea oficială a piesei interpretată într-o nouă manieră.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării