main logo
3997

Moldoveanca de la Dom-2, bănuită că ar fi damă de companie

Ceartă de proporții la DOM-2! Saimon Mardanshin este gata să se despartă de modelul Anastasia Iacub? Bărbatul este furios pentru că e convins că modelul basarabean a fost damă de companie.

Moldoveanca de la Dom-2, bănuită că ar fi damă de companie

Totul părea să meargă perfect în relația cuplului Mardanshin-Iacub, însă lucrurile brusc s-au înrăutățit. Săptămâna trecută Saimon Mardanshin și Anastasia Iacub aproape că s-au despărțit din cauza geloziei moldovencei, care și-a strâns lucrurile și a plecat de pe insula Seychelles. Mai târziu cei doi s-au împăcat, dar nu pentru mult timp, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Recent, la urechile bărbatului a ajuns informația precum că moldoveanca în trecut, ar fi fost damă de companie. Momentul în care cei doi se ceartă a fost surprins de camerele de luat vederi. El o întreabă pe iubita sa cât valorează brățara ei și de unde o are, la care aceasta îi spune că a costat 5.000 de euro și este un cadou de la fostul iubit. Cuprins de gelozie, Saimon nu pare convins și insinuează că moldoveanca ar fi fost damă de companie.

Deși nu este de mult timp la DOM-2, se pare că Anastasia Iacub și-a făcut o armată de fani. Aceștia sunt convinși că aceste lucruri se întâmplă deoarece Saimon, fie că este nesigur pe el pentru că nu și-ar permite să facă un astfel de cadou, fie caută un motiv să se despartă de moldoveancă. Se pare că situații similare s-au întâmplat și în trecut între bărbat și fostele iubite.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării