main logo
3705

Moldoveancă de 20 de ani, exploatată sexual în Germania de iubitul său

O moldoveancă de 20 de ani a fost exploatată sexual în Germania de propriul iubit.

Moldoveancă de 20 de ani, exploatată sexual în Germania de iubitul său

Totul s-a întâmplat în septembrie 2021, atunci când cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, transmite Știri.md.

Suspectul, cu vârsta de 23 de ani, originar dintr-un sat din raionul Râșcani, timp de două luni a insistat ca tânără să se mute la el.

Ulterior, în decembrie, acesta a convins-o să plece împreună la muncă în Germania. Sosiți la destinație, bănuitul a deposedat-o pe tânără de pașaport și a exploatat-o sexual, în propriul beneficiu.

Așa cum în orașul alăturat funcționa o fabrică de reciclare a deșeurilor electronice, bănuitul a determinat-o să se angajeze acolo. Însă, acesta o obliga ca banii din salariu să-i dea toți lui, lipsind-o astfel de surse de existență.

În iunie, aceștia au revenit în țară, dar exploatarea sexuală a continuat. Bănuitul îi interzicea să părăsească casa din satul său din Râșcani, în care locuiau. Totuși, în iulie, aceasta a reușit să evadeze și s-a refugiat la sora sa din Chișinău, care a alertat-o pe mamă. Ulterior, mama fetei a sesizat autoritățile de drept.

Ca urmare, tânărul a fost reținut joi, 25 august, de către oamenii legii.

Procurorii l-au audiat pe tânăr, i-au formulat și prezentat învinuirea și urmează să solicite aplicarea arestului preventiv, în scopul investigării obiective a cazului, timp în care acesta beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării