1420
0
Moldoveanca câștigătoare de la iUmor dezvăluie secrete din culisele concursului
1420
0

Trofeul iUmor nu l-a obținut atât de ușor pe cât a părut de la ecrane. O spune însăși câștigătoarea iUmor, Irena Boclincă, cea care a parodiat-o pe prim-ministra României, Viorica Dăncilă.

Foto: zugo.md

Invitată la emisiunea „Agenția VIP” de la un post de televiziune din țara vecină, moldoveanca a povestit mai multe secrete din finala competiției de glume, transmite Știri.md cu referire la zugo.md

Irena a mărturisit că nu totul a decurs cum planifica, dar, probabil că, doza de spontanietate pe care a avut-o în numărul său a ajutat-o să se ridice la înălțime.

Amintim că, pe 1 iunie, moldoveanca a fost declarată câștigătoarea concursului iUmor, fiind premiată pe lângă trofeu și cu 20.000 de euro, bani pe care i-a donat lui Vasi Borcan, concurentul său din finală, care se deplasează în căruciorul cu rotile.

Irena Boclincă a fost printre cei 11 concurenți aleși de către public, prin aplicația iUmor, să treacă în marea finală a sezonului 6-. Din ei, doar patru au primit voturile celor trei jurați pentru a merge mai departe, iar Boclincă a fost declarată cel mai talentat comediant.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter