main logo
2028

Moldovean, plecat în Italia de mai bine de 20 de ani: La nivel internațional, Maia Sandu și-a făcut jobul pe 110%

Președintele Maia Sandu este unicul politician în care am încredere. Ea la nivel internațional și-a făcut jobul pe 110%. De această opinie este Eduard Moldovanu, un conațional care se află în Italia din 1999.

Moldovean, despre Sandu: La nivel internațional și-a făcut jobul pe 110%

În cadrul unui interviu pentru Vocea Basarabiei, moldoveanul a subliniat că și-ar dori ca șefa statului să se implice mai mult în treburile interne ale R. Moldova, transmite Știri.md.

”Maia Sandu e unicul politician în care am încredere, vă spun cu toată inima. La nivel internațional și-a făcut jobul pe 110%, fiindcă a reușit în așa momente grele să ia o diplomație, o parțialitate, să spunem așa, în ceea ce se întâmplă în Ucraina și ceea ce se întâmplă la nivel geopolitic. Căci Moldova este anume alături, suntem un stat strategic și pentru partea estică, și pentru partea vestică. Ce mi-aș dori pentru Domnia Sa? Să se implice mai mult anume în partea internă a Republicii Moldova. Și vorbesc acum de cetățeanul de la țară, de la oraș, că și acolo trebuie de transmis să se facă ceva pentru ca starea să se îmbunătățească la persoanele care locuiesc acum în situații economice mai grele”, a declarat Eduard Moldovanu.

Potrivit conaționalului nostru, cetățenii așteaptă ca actuala guvernare să le creeze condiții pentru un trai decent.

”Da, acestea-s pe care le expunem de 30 de ani, acestea sunt cerințele, evident pentru ca oamenii, într-un cuvânt, să trăiască decent. Decent pentru mine este ca omul să-și permită, să aibă posibilitatea să mănânce sănătos, să se îmbrace frumos, să-și facă o vacanță, să nu aibă datorii și să aibă un cuib”, a mai spus bărbatul.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării