main logo
888

Moldovean, dat în urmărire internațională, a fost predat de către autoritățile din România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa (România) au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetățenie a Republicii Moldova, urmărit internaţional.

Moldovean, dat în urmărire internațională, reținut în România

Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autoritățile din Germania, relatează Știri.md cu referire la realitatea.md.

În fapt, pe data de 26 august, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pasager într-un microbuz marca Mercedes, cetățeanul din R. Moldova L. R., în vârstă de 31 de ani.

La controlul de frontieră, lucrătorii români au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autorităţile din Germania, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietății pe teritoriul Germaniei.

L. R. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării