main logo
2082

Un moldovean, condamnat la închisoare în România, prins la PTF Stânca

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere a frontierei Stânca au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie moldovenească, căutat de autorităţile române, care a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare după ce a condus în stare de ebrietate un automobil pe teritoriul României.

Un moldovean, condamnat la închisoare în România, prins la PTF StâncaFoto: politiadefrontiera.ro

Potrivit autorităților române, la sfârșitul săptămânii trecute, în punctul de trecere a frontierei Stânca - ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control un bărbat de 30 de ani din R. Moldova, pasager într-un mijloc de transport, transmite Știri.md.

În cadrul verificărilor, oamenii legii au constatat că pe numele bărbatului era emisă de autoritățile române o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, acesta fiind condamnat la un an și șase luni închisoare cu executare pentru că a condus în stare de ebrietate un automobil pe teritoriul României.

Astfel, bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării