main logo
907

Moldovagaz: Unii consumatori riscă să fie deconectați de la rețea

Consumatorii noncasnici și persoanele juridice care încă nu au achitat facturile pentru gazele naturale consumate în luna octombrie 2019, riscă să fie deconectați de la rețea.

Moldovagaz: Unii consumatori riscă să fie deconectați de la rețeaFoto: legestart.ro

Astfel, SA „Moldovagaz” informează consumatorii săi despre faptul că la 15 noiembrie 2019 a expirat data-limită de plată a facturii, transmite Știri.md. 

Pentru consumatorii casnici și persoanele fizice, data-limită de plată a facturii a expirat la 20 noiembrie 2019.

În acest sens, SA „Moldovagaz” amintește consumatorilor că operatorul de sistem ar putea deconecta instalațiile de gaze în cazul neachitării facturilor la locul de consum, la expirarea termenului de 10 zile calendaristice din data-limită de plată a facturii, prezentată consumatorului.

„Vă preîntâmpinăm că în cazul neachitării acestei facturi de plată, în decurs de 10 zile calendaristice de la data-limită de achitare indicată în ea, în conformitate cu legislația, vom fi nevoiți să solicităm deconectarea de la rețeaua de gaze naturale a instalațiilor de gaze naturale ce vă aparțin. Reconectarea instalațiilor de gaze naturale la rețeaua de gaze naturale va fi posibilă după eliminarea motivului care a dus la deconectare şi după achitarea tarifului pentru reconectare”, se arată într-un comunicat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării