522
0
Moldova s-a clasat în cele 6 țări recomandate pentru odihnă
522
0

Maldive beloruse și ușile iadului: Șase țări din apropiere pe care ar trebui să le vizitați, scrie Afisha Daily.

Afisha Daily a selectat șase țări, unde se pot găsi priveliști și locuri frumoase pentru odihnă, transmite Știri.md.

Țările care au fost recomandate de portal sunt Azerbaijan, Moldova, Belarus, Kazahstan, Uzbekistan și Turkmenistan.

Pentru fiecare țară selectată au fost descrise atât locurile cele mai frumoase care merită să fie vizitate, cât și locația țării respective.

Moldova s-a clasat pe locul al doilea. Despre ea menționându-se ca fiind un stat situat în estul continentului european. Fiind caracterizată prin păduri, podișuri și plantații de struguri. Strugurii se prelucrează pe loc la diferite făbrici, produsul final fiind exportat în toată lumea.

O altă atracție turistică sunt Stâncile din Edineț, niște podișuri situate între satele Trinca, Brânzeni și Gordinești. Printre podișuri se întind râuri mici.

Vinăria Cricova se află la o distanță de 30 km de Chișinău și datează din sec. XV. Este una dintre cele mai mari din lume, clasată pe locul doi după dimensiune, care are o lungime de 120 km sub pământ.

Acolo se pot găsi milioane de sticle cu vin de diferiți ani. Excursia va costa de la 18 euro, prețul nu include transportul. 

Soroca - un oraș mic situat lângă râul Nistru. Se mai numește capitala romilor. Un model rar al arhitecturii, al culturii și al căsniciei referitor la romi. 

Ocupația băștinașilor este comerțul și lucrul manual. Acolo timpul stă pe loc, fiind un contrast față de Capitală. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter