main logo
529

Moldova atrage tot mai mulți turiști. Un alt vlogger a vizitat Capitala

După ce în primăvara acestui an un vlogger britanic a vizitat orașul Chișinău, un concetățean de-al său a hotărât să-i repete drumul.

Moldova atrage tot mai mulți turiști. Un alt vlogger a vizitat Capitala

Un tânăr de 23 de ani a vizitat recent Capitala. La scurt timp, vloggerul a publicat pe Youtube un videou prin intermediul căruia și-a împărtășit impresiile cu urmăritorii săi, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md

„Dacă va aduceți aminte un alt vlogger din Marea Britanie a fost cu ceva timp în urmă la Chișinău și a filmat pasajul subteran din centrul orașului (n.r. subterana de pe bulevardul Constantin Negruzzi). Videoul a devenit viral și a acumulat peste trei milioane de vizualizări. Deci, după cum puteți vedea, trecerea subterană a fost renovată”, a spus tânărul.

Vlogger s-a plimbat și pe strada Armenească din centrul capitalei. El a rămas uimit că majoritatea persoanelor care vând în stradă fructe și legume sunt vârstnici.

Tânărul a adus și cuvinte de laudă Chișinăului. Dânsul spune că orașul nu este aglomerat, ci perfect pentru plimbările în aer liber. „Chișinăul este un oraș pentru pietoni. Nu veți vedea aici multe mașini de taxi”, a spus tânărul.

Vloggerul a mai vizitat Grădina Publică Ștefan cel Mare, Parcul Catedralei și Parcul Valea Morilor. „Orașul nu este unul dintre cele mai groaznice locuri din lume, aici sunt și multe lucruri pe care nu le putem vedea în orașele din Europa, cum ar fi lacul din parcul Valea Morilor”, a declarat vloggerul.

Luna trecută un vlogger din Hawaii, SUA, a vizitat țara noastră. Ajuns la Chișinău, tânărul a spus că Moldova este un colț uitat al Europei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării