main logo
4388

Moldova 1 nu a transmis în direct JO 2024. Cum explică Vlad Țurcanu

Postul public de televiziune Moldova 1 nu difuzează în direct Jocurile Olimpice de la Paris fiindcă drepturile pentru acest lucru aparțin Televiziunii Române – TVR.

Moldova 1 nu a transmis în direct JO 2024. Cum explică Vlad ȚurcanuColaj: Știri.md

Declarația aparține directorul companiei Teleradio-Moldova, Vlad Țurcanu, care a scris într-o postare pe rețelele sociale că drepturile de televizare au fost cumpărate de TVR înainte ca actuala administrație a Teleradio-Moldova să-și înceapă mandatul, transmite Știri.md.

„Actuala administrație a purtat negocieri pentru preluarea transmisiunii edițiilor următoare ale Jocurilor Olimpice, de iarnă și de vară, până în anul 2032. E important că publicul a arătat astăzi un interes mare pentru Jocurile Olimpice, întrucât există voci, inclusiv în structuri care influențează politicile Teleradio-Moldova, care pun la îndoială necesitatea ca postul public de televiziune să-și asume această sarcină”, a scris Vlad Țurcanu.

În ceea ce privește performanța judocanului Denis Vieru, Vlad Țurcanu a declarat că aceasta a fost reflectată de posturile publice de radio și televiziune, precum și pe platformele online ale Teleradio-Moldova.

Știri.md amintește că judocanul Denis Vieru a cucerit medalia în concursul categoriei de greutate de până la 66 de kilograme la Jocurile Olimpice de la Paris.

Jocurile Olimpice de la Paris se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. R. Moldova este reprezentată la Olimpiadă de 26 de sportivi, care vor participa la zece probe.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării