main logo
446

Modificări în activitatea unor companii de asigurări. Ce a decis CNPF

Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) a aprobat, la începutul săptămânii, mai multe modificări în conducerea unor companii de asigurări și dat acordul prealabil pentru efectuarea auditurilor financiare.

Modificări în activitatea unor companii de asigurări. Ce a decis CNPFFoto: bizlaw.md

Deciziile au fost publicate pe pagina instituției, transmite Știri.md cu referire la bizlaw.md

Astfel, Dorina Postolache a fost aprobată în funcția de președinte al CA ”Garanție” SA, Cristina Dolghi, în funcția de director general al ”Intact Asigurări Generale” SA, iar Tatiana Babin, a devenit contabil șef la aceleiași entitate. Totodată, BAR ”Global Broker” SRL și-a schimbat administratorul. În funcție a fost aprobat Timur Olari.

CNPF a dat și acceptul prealabil ca trei entități de audit să evalueze activitatea unor companii de asigurări. Mai exact, echipa întreprinderii mixte moldo-engleze ”First Audit International” SA va face auditul extern al SAR ”Moldcargo” SA, iar ”Moldauditing” SRL și ”Primaudit Company” SRL vor analiza situația financiară din anul 2019 a CA ”General Asigurări” SA.

De asemenea, Comisia Națională a Pieței Financiare a aprobat înregistrarea în Registrul agenților de asigurare și agenților bancassurance a următoarelor entități: OCN ”Smart Credit” SRL, AEÎ ”Viișoara-Domnească” și AA ”ON Honos” SRL.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării