main logo
9191

Mobilizare emoționantă pentru un tânăr poștaș din Ialoveni

Mobilizare emoționantă pentru un poștaș din Ialoveni! Romeo Munteanu, un tânăr cu două facultăți în spate, de trei ani distribuie pe la casele oamenilor scrisori, facturi sau colete. O face cu multă dăruire, chiar dacă-i frig, plouă, sau e arșiță.

Mobilizare emoționantă pentru un tânăr poștaș din Ialoveni

De luni până sâmbătă, acesta parcurge zeci de kilometri pe jos. O bicicletă i-ar ușura mult munca, însă nu are bani. Povestea sa a ajuns pe rețelele de socializare și a sensibilizat mai mulți oameni care s-au oferit să-i dăruiască o bicicletă, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Nu este lucru stabil în țară și am acceptat să fiu poștaș. Mama mea la fel e poștăriță, de doi ani. Am absolvit două facultăți – Academia de Științe și Universitatea de Stat din Tiraspol cu sediul la Chișinău”, a declarat Romeo Munteanu.

Povestea lui Romeo l-a emoționat pe acest bărbat, locuitor și el din Ialoveni. El a hotărât să îl ajute pe tânărul poștaș să-și cumpere o bicicletă care i-ar ușura munca și a scis despre el pe o rețea de socializare. Reacția oamenilor, pur și simplu, l-a lăsat fără cuvinte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării