main logo
2523

Moartea misterioasă a unui bebeluș de 4 luni din Scoreni

Un copil de patru luni din satul Scoreni a murit la Institutul Mamei și Copilului din Capitală. Medicii nu au răspuns la telefon pentru a ne spune din ce cauză.

Moartea misterioasă a unui bebeluș de 4 luni din Scoreni

Mama micuțului a declarat că bebelușului i s-a făcut rău și a chemat ambulanța. Vecinii, însă, susțin că acesta ar fi fost lăsat acasă fără supraveghere.

Mama copilului ne-a povestit că bebelușului i s-a făcut rău vineri după-amiază, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

„Copilul ca în fiecare zi a mâncat, s-a culcat apoi s-a trezit și iar a mâncat. La un moment dat, s-a învinețit pe față. Imediat a venit ambulanța, ne-am dus la Strășeni, de acolo ne-am dus la Chișinău.” 

Femeia spune ca s-a întors în aceeași zi in sat, ca să ia de acasă haine și hrană pentru copil. Tocmai a doua zi s-a întors la spital unde era internat copilul.

Ludmila ambur, mama: „Eu ieri dimineața când am revenit la spital copilul era deja aproape mort. Doar inima i se zbătea prin aparat...“

Medicii de la Institutul Mamei si Copilului nu ne-au răspuns la telefon pentru a ne spune care este cauza decesului. Femeia mai are doi copii de cinci și trei ani. Potrivit vecinilor, aceasta deseori consumă alcool și își lasă copii singuri acasă. 

De cealaltă parte, femeia neagă acuzațiile și susține că avea grijă de copiii săi.

Primarul din sat ne-a spus că nu știe prea multe despre această familie și că va veni mâine cu o reacție, după ce se va informa. Oamenii din localitate susțin că la ei nu este un asistent social.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării