main logo
36954

Moartea celor trei tineri lângă Băcioi a zguduit întreaga țară: Apropiații, răpuși de durere

Întreaga țară a fost cutremurată de tragicul accident de circulație produs pe 14 mai 2023, pe traseul M3, direcția Chișinău-Cimișlia, între localitățile Băcioi și Răzeni.

Moartea celor trei tineri lângă Băcioi a zguduit întreaga țarăColaj: Știri.md

Apropiații celor trei tineri decedați în urma impactului sunt copleșiți de lacrimi și de durere, transmite Știri.md.

O mulțime de mesaje au apărut în mediul online, după ce Valeria Osipov, Dumitru Bobeico și Danu Ursachi au devenit îngeri pentru apropiații lor.

«Cuvintele nu sunt suficiente pentru a reda toată durerea care s-a lăsat in jur. Ai fost și vei rămâne fetița deosebită și gingașă cu bunătatea în suflet și sclipiri in ochi. Lacrimi amare curg, dar tu nu te vei mai întoarce… Nu pot să cred că sâmbătă a fost ultima dată când am vorbit, îți vom simți lipsa atât de mult… Drum lin spre cer! Te iubim!»

«Câtă durere ai lăsat în inimile noastre, îmi este sufletul atât de răvășit, Duț. Ai trăit o viață scurtă, dar cu adevărat fericită, un job iubit, persoane dragi și momente atât de feerice lângă mine, mămica ta, familia ta...»

«Tragediile se întâmplă și ne răstoarnă orice închipuire a noastră asupra vieții. Dumitru Bobeico - tânărul plin de viață, entuziasm și ajutor a plecat la ceruri. Să aprindem o lumânare și o rugăciune pentru un drum lin și ușor în rai», sunt doar câteva dintre mesajele lăsate în mediul online în amintirea tinerilor.

Înmormântarea tinerilor va avea loc mâine, 17 mai 2023, în localitățile lor de baștină. 

Amintim că accidentul s-a produs duminică, 14 mai 2023. În urma urma impactului au decedat doi tineri de 24 de ani și o tânără de 23 de ani. Șoferul automobilului care a provocat accidentul rutier era în stare de ebrietate. Astăzi, acesta a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Citește și: 

Accident grav la Ialoveni: Trei persoane au decedat și trei sunt rănite

Noi detalii despre accidentul cu trei morți de la Băcioi: Unul dintre șoferi era beat

Accidentul de la Ialoveni soldat cu trei decese: Șoferul, în arest

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării