main logo
7073

Misterul mașinilor accidentate pe un drum din Ialoveni: Ce se pregătește

Satul Ruseștii Noi, din Ialoveni, a devenit platou de filmare pentru o scenă a filmului „Miracles” (Miracole), regizat de Ivan Nevesenko.

Misterul mașinilor accidentate pe un drum din Ialoveni: Ce se pregăteșteFoto: Captură video

„Miracles” este un proiect cinematografic internațional, realizat de casa de Producție Pascaru Production S.R.L. în co-producție cu cineaști din Ucraina, transmite Știri.md.

Primăria localității Ruseștii Noi a oferit mai multe detalii despre producție.

„După mai multe prospecții efectuate prin țară, echipa de creație a identificat locațiile potrivite pentru o singură scenă din filmul „Miracles” (Miracole), în regia și după scenariul lui Ivan Nevesenko (Ucraina) și a ales intrarea în localitatea Ruseștii Noi.

Pe perimetrul a două drumuri din comuna Ruseștii Noi, astăzi, 11.03.2023, au loc filmările cu actorii Natalia Babenco din Ucraina și Alexandru Melnic din R. Moldova.

Spațiul respectiv a fost ales pentru peisajul pitoresc care a avut de suferit, în viziunea regizorului Ivan Nevesenko.

Filmul artistic „Miracles” redă povestea dramatică a unor personaje amenințate cu o lovitură nucleară în orașul unde locuiesc. Disperarea aduce eroina principală față în față cu un moment fatidic – moartea. Acțiunea are loc într-un oraș necunoscut, dar și într-o perioadă necunoscută”, notează instituția.

Primăria a publicat și imagini video de la fața locului. 

În context, amintim că, cu câteva zile în urmă, în localitate apăruse deja „recuzita” pentru filmări. Mai multe mașini avariate au fost plasate pe marginea drumului în localitatea Ruseștii Noi.

Citește și: Mai multe mașini accidentate, plasate pe marginea unei șosele din țară

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării