main logo
1549

Misterul jafului de la MAIB: Nicio persoană nu a fost reținută

La aproape jumătate de an de la comiterea furtului de la filiala "Moldova-Agroindbank" din Capitală, oamenii legii n-au niciun suspect.

Misterul jafului de la MAIB: Nicio persoană nu a fost reținută

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, afirmă că sunt investigate mai multe versiuni, inclusiv că spargerea a fost dată de către foşti angajaţi ai instituţiei bancare, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Alexandr Stoianoglo procuror general: "Până acum n-a fost identificat nimeni, dar totuşi avem câteva versiuni, care au şansa de-a realiza. Nu excludem că au fost implicaţi şi foşti angajaţi". 

În data de 6 iulie, persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei filiale ale băncii de pe strada Ion Creangă din Capitală, după ce au deconectat energia electrică şi au deteriorat grilajul de la intrarea din spate. 

Camerele de supraveghere şi alarma, la fel, au fost deconectate. Aceştia au furat bunuri din mai multe casete de siguranţă. Iar potrivit poliţiei, suma pagubei în acest caz se ridică la 30 de milioane de lei. 

Dacă vor fi prinşi, hoţii riscă până la 12 ani de puşcărie. Imediat, după acest incident, banca a luat mai multe măsuri sporite de securitate, iar o parte din clienţii afectaţi au fost despăgubiţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării