main logo
2631

Mister elucidat: De ce nu se poate despărți Dan Bălan de eșarfa sa

Începând cu etapele de live-uri ale Vocii Ucrainei, Dan Bălan nu se mai desparte de eșarfa sa, pe care o poartă mândru pe cap.

Mister elucidat: De ce nu se poate despărți Dan Bălan de eșarfa saFoto: perfecte.md

Cu siguranță te-ai întrebat și tu care ar fi motivul acestei pasiuni „ciudate” pentru articolul vestimentar? Ei bine, artistul pare să fi elucidat taina, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

În scurt timp, eșarfa lui Dan Balan a devenit un adevărat fenomen pe rețelele de socializare, iar artistul se declară absolut cucerit de acest accesoriu și nu are de gând să renunțe la el. Cel puțin, de asta își asigură fanii pe Instagram.

„Dan, se poate de cumpărat o astfel de eșarfă de la tine?”, „Dan, cine ți-a dăruit aceasta eșarfă stilată?”, „Te așteptăm în Dnepr, desigur cu super eșarfa ta.”, „Dan, aceasta e o simplă eșarfă sau are denumire?”, au fost doar câteva dintre numeroasele complimente la adresa celebrei eșarfe.

Ei bine, internauții au fost curioși să știe și de ce nu se poate despărți interpretul de ea: „Nu pot s-o las, i-am promis bunicei.”, a declarat mai în glumă, mai în serios, artistul.

Pe lângă Vocea Ucrainei, Dan Balan și eșarfa sa au fost „văzuți” în noul videoclip al acestuia, în vacanța de Paști pe care și-a petrecut-o alături de familie și în pozele pe care le postează cu regularitate pe Instagram.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării