main logo
1588

Minori de 15 ani, răpiți și maltratați la Hâncești: Cine sunt suspecții

Trei minori în vârstă de 15 au fost răpiți și maltratați de niște indivizi la Hâncești.

Minori de 15 ani, răpiți și maltratați la Hâncești: Cine sunt suspecțiiFoto: știri.md

Cazul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 aprilie 2021, în localitatea Mingir din raionul Hâncești.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol, ne-a spus că suspecții sunt un minor de 17 ani și trei bărbați cu vârste cuprinse între 21-35 ani.

"Având o înțelegere prealabilă, suspecții forțat au urcat într-un automobil de marca Mercedes, trei minori  de 15 ani. Apoi, minorii au fost duși la domiciliul unuia dintre  suspecți, unde au fost maltratați și amenințați cu o armă de tip pistol. Minorii, cât și părinții acestora, nu s-au adresat la poliție, ba mai mult, refuzau de a face careva declarații", a precizat Cristina Vicol.

În urma acțiunilor infracționale, un minor a fost transportat la spitalul raional Hâncești.

Potrivit poliției, pentru acțiunile lor, minorul de 17 ani a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar bărbați cu vârste cuprinse între 21-35 ani s-au ales cu arest la domiciliu pe aceiași perioadă.

Menționăm că minorul de 17ani și unul din cei trei plasați în arestul la domiciliu, sunt bănuiți și de alte infracțiuni.

Totodată, oamenii legii subliniază că persoanele reținute cât și victimele minore, sunt la evidența  poliției, fiind vizați în  mai multe cauze penale și contravenționale. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării