main logo
1317

Minora rătăcită, găsită de carabinieri: Mama s-a ales cu proces-verbal

O minoră care s-a rătăcit pe o stradă din municipiul Chișinău a fost ajutată de carabinieri. Incidentul s-a produs aseară, 21 august, în jurul orei 21:20.

Minora rătăcită, găsită de carabinieri: Mama s-a ales cu proces-verbalColaj: știri.md

O patrulă de carabinieri a observat fetița care se afla fără supravegherea adulților, transmite Știri.md.

Oamenii legii s-au apropiat de ea pentru a afla de ce este singură și dacă are nevoie de ajutor. Fetița a spus că s-a rătăcit și nu știe unde sunt părinții săi. 

La fața locului a fost solicitat un echipaj de carabinieri, care a condus copilul la Inspectoratul de Poliție Buiucani. Totodată, a fost chemată o ambulanță care a condus minora la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că acest caz a fost înregistrat. Polițiștii au identificat mama minorei, care s-a dovedit a fi o femeie de 35 de ani. Femeia s-a ales cu un proces-verbal în baza articolului 63 - "neîndeplinirea obligațiilor de întreținere, educare și instruire a copilului" din Codul contravențional.

În context, Inspectoratul General de Carabinieri recomandă ca în cazul în care observați persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, pentru prevenirea unei tragedii, să vă adresați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul 112.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării