main logo
661

Minor de 15 ani, căutat cu disperare de familie: Vaniușa, întoarce-te acasă

Un minor de 15 ani din satul Butor, Grigoriopol, este căutat cu disperare de familia sa.

Minor de 15 ani, căutat cu disperare de familie: Vaniușa, întoarce-teColaj: Stiri.md

Băiatul a fost văzut ultima dată în data de 28 iunie, de către profesoara de matematică, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Acesta s-ar fi dus să recupereze o restanță. Din acea seară, minorul nu a mai venit acasă, iar fratele său mai mare a bătut alarma. 

Acesta ar fi observat că din camera băiatului lipsesc hainele, mai mult, ultimele căutări pe care le-a făcut băiatul pe Internet sunt despre cum poți supraviețui în pădure. Rudele ar fi anunțat milițienii din regiune și, împreună cu ei, l-au căutat în toate pădurile din apropiere, chiar și în apele râului Nistru, însă băiatul este de negăsit.

Ion Ababii are înălțimea de 1.50-1.55m, corpolența medie, părul șaten și ochii verzi. În ziua dispariției purta un tricou roșu, blugi albaștri și un chipiu de culoare roșie. 

Băiatul locuiește acasă cu tatăl, are doi frați și o soră. Mama acestora a decedat. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul de telefon 021 032 980.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării