main logo
586

Minivacanţă de 1 iunie: Destinaţiile alese de moldoveni

Zile numărate au mai rămas până la minivacanţa de la începutul verii. Pentru că anul acesta 1 iunie este într-o zi de vineri, moldovenii vor avea trei zile de odihnă.

Minivacanţă de 1 iunie: Destinaţiile alese de moldoveni

Mulţi aleg să-şi petreacă timpul liber peste hotare. Iar pentru cei care rămân acasă, pensiunile din ţară le propun odihnă şi mâncare tradiţională.

Pentru o vizită la delfinariul din Odesa, doritorii vor achita doar 13 euro pentru transport, iar biletele de intrare le vor plăti separat. De asemenea, doritorii pot alege „Paradisul acvatic” din Braşov – un complex de agrement, de relaxare şi activităţi sportive. Acolo, oamenii vor vizita Dino Parcul, Biserica Neagră, Cetatea Râşnov, dar şi castelul Bran.

Pentru două zile, călătorii vor trebui să trebui să scoată din buzunar 49 de euro pentru o persoană. O escapadă la Budapesta costă doar 99 de euro pentru trei zile. 

Preţul include cazarea, micul dejun, transportul, asigurarea medicală, dar şi vizitarea unor atracţii turistice precum Castelul Buda, Bastionul Pescarilor, sau Grădina Zoologică, transmite Ştiri.md cu referire la Canal2.

„Am decis să plec pe 30 mai în Budapesta este un oraş frumos şi pentru că am câteva zile libere am decis să organizez o escapadă din Chişinău”.

Cei care vor să ajungă în Disneyland-ul din Paris, vor trebui să achite 400 de euro pentru trei zile de excursii cu mic dejun inclus, cazare, asigurare medicală şi zbor tur-retur.

Moldovenii care vor să sărbătorească departe de aglomeraţia oraşului pot alege pensiunile din zonele turistice din ţară.

„Avem şi ceva pentru cei care rămân acasă este vorba despre casa mierii şi casa olarului preţul este de 150 de lei. Vor fi şi nişte master clasuri personalizate copii vor putea să modeleze singuri din lut”, a spus manager agenţie de turism, Diana Şiopu.

Pensiunile le propun vizitatorilor odihnă în aer liber şi bucate tradiţionale: zeama, mămăligă, prepeliţă la grătar, plăcinte şi frigărui.

„Avem mulţi părinţi programaţi cu copii la o ieşire, ei se bucură de lebedele noastre. La toţi copii care o să fie în incinta incinta pensiunii o să oferim îngheţată la solicitare, gamă de şapte feluri cât doresc”, a spus directoarea unei pensiuni, Svetlana Puzdrea.

Pentru o noapte la pensiunile din Moldova, doritorii vor achita în medie câte o mie de lei.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării