main logo
365

Ministrul Afacerilor Externe întreprinde o vizită de lucru în EAU

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, întreprinde, în perioada 26 – 29 martie curent, o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite.

Ministrul Afacerilor Externe întreprinde o vizită de lucru în EAUMinistrul Afacerilor Externe întreprinde o vizită de lucru în EAU

Agenda sa de lucru include întrevederi bilaterale cu ministrul Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale, Sheikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan, ministrul Economiei Sultan bin Saeed Al Mansoori, directorul general al Camerei de Comerț și Industrie din Abu Dhabi, Mohamed Helal Al Muhairi, alți oficiali din Emiratele Arabe Unite.

Totodată, în cadrul discuțiilor vor fi abordate aspectele extinderii dialogului politic între Republica Moldova și Emiratele Arabe Unite, intensificarea relațiilor comercial-economice, culturale, juridice.  

De asemenea, în timpul întrevederilor cu oficialii de la Abu Dhabi va fi trecută în revistă și agenda Forumului de afaceri moldo-emirian, care va avea loc în perioada 9-10 mai 2018, în Dubai. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării