main logo
809

Ministru: Dosarele Moldtelecom au fost trimise la Procuratură

Mai multe dosare în care au fost descrise ilegalitățile comise la întreprinderea de stat „Moldtelecom” au fost trimise astăzi la Procuratură, anunță ministrul Economiei Vadim Brînzan.

Ministru: Dosarele Moldtelecom au fost trimise la ProcuraturăFoto: jurnal.md

Informațiile au fost colectate în timpul auditului care a fost pornit la „Moldtelecom”, după ce a plecat din funcție directorul companiei Dan Mitriuc și a fost numit un manager interimar, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Ministrul Economiei Vadim Brânzan a mai declarat astăzi, în timpul prezentării raportului pentru primele 100 de zile de mandat, că au fost deja anulate mai multe contracte vicioase identificate la „Moldtelecom”.

Anterior, șeful Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Moraru, a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit detaliat despre contractele păguboase identificate la „Moldtelecom” și a dezvăluit că foștii conducători ai întreprinderii au beneficiat în ultimii ani de majorări de salarii, premii și deplasări de lux.

Știri.md reamintește că compania „Moldtelecom” a nimerit sub vizorul procurorilor în urma unor dezvăluiri făcute de către șeful APP, Eugeniu Moraru, despre faptul că fosta conducere a ridicat premii grase și a beneficiat de călătorii de lux.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării