main logo
4010

Ministerul Culturii promite un program de excepție de Ziua Independenței

Ziua Independenţei Republicii Moldova va fi sărbătorită cu un program cultural excepţional pe parcursul a trei zile - 26, 27 şi 28 august. Acest lucru a fost anunţat de Ministerul Culturii, menţionând că în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău vor evolua atât artişti autohtoni, cât şi artişti străini celebri.

Ministerul Culturii promite un program de excepție de Ziua IndependențeiImagine simbol

În ajunul sărbătorii, luni, 26 august, pe care Guvernul a decis să nu o declare zi liberă în acest an, publicul va avea parte de un concert de muzică electronică cu participarea Magic Flowers, GOLAN, Subcarpathia şi Andrew Rayel, transmite Știri.md cu referire la infotag.md.

Marţi, pentru chişinăuieni şi oaspeţi ai Capitalei vor evolua Orchestra Naţională de Tineret, un invitat din Suedia - Loreen şi „mulţi alţi artişti”, care sunt ţinuţi în secret de organizatori.

Iar miercuri seara, trupele Alternosfera, Vama şi Okean Elzy vor urca pe scena din PMAN.

Toate concertele vor începe la ora 18:00.

Știri.md amintește că circulația transportului public pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, va fi suspendată în perioada 26 august, ora 00:00 - 29 august, ora 07:00. Măsura este luată în legătură cu organizarea manifestărilor cultural-artistice consacrate Zilei Independenței.

Citește și: 

Guvernul cheltuie aproape 10 milioane de lei pentru concertul de Ziua Independenței

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării