main logo
8326

Ministerul Apărării, în căutarea bărbaților născuți între 1996 - 2004

Mai mulți agenți economici și instituții publice au primit scrisori de la Ministerul Apărării în care erau solicitate informații cu privire la bărbații născuți între anii 1996-2004, care activează în subordinea lor, de asemenea, și lista resurselor tehnico-materiale din dotarea acestora, ce pot fi rechiziționate.

Ministerul Apărării, în căutarea bărbaților născuți între 1996 - 2004

La rândul său, Ministerul Apărării recunoaște că Centrele Militar-Teritoriale municipale au trimis astfel de scrisori agenților economici, însă menționează că acțiunea se efectuează periodic și nu are nicio legătură cu situația de securitate din regiune, transmite Știri.md, cu referire la Unimedia.

Fiind întrebați despre motivele expedierii scrisorilor, reprezentanții Ministerului Apărării declară că astfel de acțiuni se efectuează periodic și nu au nicio legătură cu situația de securitate din regiune.

În acest sens, Ministerul Apărării informează că măsura respectivă este întreprinsă în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 77 din 31.01.2001 pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea administrativ-militară și efectivul-limită al organelor administrativ-militare, dar și în scopul actualizării bazei de date a CMT-urilor.

Totodată, Ministerul Apărării îndeamnă agenții economici, instituțiile publice și cetățenii să nu speculeze pe marginea subiectului respectiv.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării