main logo
559

Militarii Armatei Naţionale şi-au exercitat dreptul la vot

Militarii Armatei Naţionale şi-au exercitat dreptul la vot. Aceştia au votat la secţiile de votare din raza de circumscripţie a unităţii în care își îndeplinesc serviciul militar.

Militarii Armatei Naţionale şi-au exercitat dreptul la votMilitarii Armatei Naţionale şi-au exercitat dreptul la vot

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, Ala Diaconu, a menţionat că militarii în termen au votat în baza legitimaţiilor, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Studenţii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” şi-au exercitat dreptul la vot la secţia de votare din cadrul Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”, în baza buletinelor de identitate, fiind înscrişi pe lista electorală suplimentară.

Militarii din cadrul Forţelor de Menţinere a Păcii dislocaţi în Varniţa, Coşniţa şi Cocieri au votat la secţiile din localităţile în care sunt dislocate subdiviziunile din care fac parte.

Cu referire la militarii prin contract, aceştia şi-au ales deputaţii la secţiile de votare unde îşi au domiciliul, în baza buletinelor de identitate.

Totodată, ofiţerii şi subofiţerii Armatei Naţionale din contingentul KFOR-10, detaşat în Kosovo, au votat la sediul Ambasadei Republicii Moldova la Sofia, Bulgaria, pe lista electorală suplimentară, în baza paşaportului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării