main logo
6790

Mihai Stratulat pleacă de la Clinica Pediatrică. Mesajul pediatrului

Medicul pediatru Mihai Stratulat pleacă de la Clinica Privată Pediatrică din Chișinău.

Mihai Stratulat pleacă de la Clinica Pediatrică. Mesajul pediatrului

Un anunț în acest sens a fost făcut de Mihai Stratulat pe pagina sa Facebook, transmite Știri.md.

„Stimați prieteni. Vă anunț prin această postare ca de mâine eu nu mai activez în Clinica Pediatrică!!! O să-mi iau o mică vacanță și am să revin în a doua jumătate a lunii mai să vă anunț noua locație unde mă puteți găsi”, a scris Mihai Stratulat.

Deocamdată Mihai Stratulat nu a menționat care este motivul ce l-a determinat să-și dea demisia.

Mihai Stratulat este medic neonatolog. Potrivit datelor biografice, de asemenea este asistent și lector universitar la USMF „N.Testemițanu” și director medical la Clinica Privată Pediatrică.

Mihai Stratulat a devenit cunoscut publicului larg și datorită opiniilor plasate pe rețelele de socializare, în care a criticat evoluția lucrurilor în sistemul de sănătate, mai ales în domeniul sănătății copiilor. 

Ultima postare, din iulie 2018, a vizat două spitale municipale pe care Stratulat le-a acuzat că ar falsifica și ar majora intenționat numărul copiilor pe care-i tratează de pneumonie pentru a putea obține mai mulți bani de la Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM), administratoarea Fondului în care se acumulează banii plătiți pentru polița medicală. 

După aceste acuzații, Stratulat a fost chemat la Centrul Național Anticorupție (CNA) pentru a prezenta dovezi.

Șefa Serviciului de Presă al CNA, Angela Starinschi, a declarat pentru reporterul Campaniei pentru un Parlament Curat că în baza declarațiilor lui Stratulat a fost deschis un dosar penal, în ianuarie 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării