main logo
936

Micul Mozart de Moldova. Cine este copilul care la doar opt ani interpretează cu uşurinţă piesele lui Chopin sau Bach

La doar opt ani, interpretează cu uşurinţă piesele lui Chopin, Bach sau Mozart. Vorbim despre Catherine de Caraman, o pianistă din Chişinău, care poartă titlul de contesă şi care, la vârsta sa fragedă, a reuşit să obțină locuri de frunte la concursuri internaţionale.

Mozart de Moldova. Un nou premiu cucerit de copilul minuneLa doar opt ani, interpretează cu uşurinţă piesele lui Chopin, Bach sau Mozart.

Chiar săptămâna trecută, fata a participat la competiţia Piano Artist din Iași, România, unde s-a clasat pe primul loc. Pe mica artistă o cunoaşteţi într-un reportaj realizat de Prime.

Catherine de Caraman a început să ia lecții de pian pe când avea doar cinci ani, iar, în mai puţin de jumătate de an, a început să obţină locuri de frunte la concursuri internaționale. 

În luna ianuarie, Catherine și profesoara ei de pian, Larisa Jar, au fost decorate cu medalia de onoare a Republicii Franceze. Ulterior, mica artistă a aflat că se trage din viţe nobile. Aşa a ajuns la străbunica sa, care i-a oferit titlul de contesă, pe care îl poartă cu mândrie.

În luna mai, pianista urmează să participe la un concurs prestigios din Veneția. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării